Laddar

Klart: Biskupovic till KFF – skriver två-årskontrakt

Mittbacken Marko Biskupovic visade upp sig för Kalmar FF under träningslägret i Portugal. Nu knyter KFF till sig mittbacken över två säsonger.

delningar

Kalmar FF testade Marko Biskupovic under Atlantic cup i Portugal. Nu är det klart att KFF knyter till sig den chilenske mittbacken, enligt chilenska medieuppgifter samt uppgifter till 24Kalmar.se.

Nu bekräftar KFF:s sportchef Thomas Andersson Borstam affären:

– Marko är på väg till Kalmar. Han flyger från Chile i kväll och är på plats i Kalmar i morgon kväll. Han ska då göra en läkarundersökning och skriva kontrakt. Andemeningen är att vi ska gå i mål med ett kontrakt över minst två säsonger, säger Andersson Borstam.

Ni gillade vad ni såg i Portugal? – Vi fick möjlighet att stifta bekantskap med varandra och han gör många saker bra. Vi tror på ett bra samarbete här framöver.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.