Laddar

KLART: Klassiskt disco återvänder till Sandra

Tre aktörer går ihop – återupplivar högstadiediscona på Sandra. "Vi vill få in hela nattklubbsupplevelsen".

delningar

Förr var högstadiedisconaSandra en självklarhet för många ungdomar i Kalmar län. Nu står det klart att konceptet återupplivas.

– Vi satt och knäckte idéer och kände att vi måste göra någonting för de yngre, de har egentligen ingenstans att gå i dag, säger Anders Blomqvist som driver Sandra.

Tillsammans med Jimmy Strand från event-bolaget Mighty och Daniel Anrep-Nordin från Nordin’s agency & events kommer man den 22 februari att slå upp dörrarna för festsugna högstadieelever.

– Tanken är att ta det som vi vanligtvis gör för de äldre och applicera det på de yngre. Vi vill bjuda på samma show när den yngre kategorin kommer. Det blir som ett cirkusfält med blinkande lampor, kolsyrekanoner och konfetti. Vi vill få in hela nattklubbsupplevelsen fast utan alkohol, säger Jimmy Strand.

– Det kommer vara helt alkoholfritt och man får blåsa innan man går in. Vi vill visa att det går att ha kul nykter, tillägger Blomqvist.

Arrangörerna hoppas på att runt 800 besökare hittar till premiären. I ett försök att korta ner köerna som förr var ett problem erbjuder man förköp.

– Målgruppen är ungdomar i hela länet och vi har planer för en längre period. Det är klart att första gången är en liten chansning men det kommer fler datum efter hand. Det kan bli allt från en gång i kvartalet till en gång i månaden, säger Strand.

En av flera dj:s som kommer spela är en 17-årig lokal talang vid namn Alejandro Liljegren, eller dj Alecce som han heter i båset.

Han är verkligen svinduktig och har redan spelat inne i stan på Harrys. Bara han drar sin klick, säger Strand och får medhåll av Daniel Anrep-Nordin:

– Det är en fantastiskt duktig musiker över huvud taget och en kille som vet hur man ska föra ett dansgolv framåt.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.