KLART: Rockfestivalen återvänder

Det blir återigen rockfestival i slottsruinen. - Foto: Magnus Jansson

Det blir en ny upplaga av Borgholm Brinner.

delningar

Första året av Borgholm Brinner i slottsruinen blev en succé. Nu har Live Nation och bandet In Flames meddelat att rockfestivalen återkommer nästa år.

Den 2-3 augusti är det dags och arrangörerna utlovar "två unika och minnesvärda sommardagar". In Flames avslutar båda kvällarna.

– Första året med Borgholm Brinner var en overkligt fin upplevelse i vår karriär. Det har alltid varit en dröm att göra något i den kalibern och det blev ännu mer magiskt och mer speciellt än vad vi någonsin kunnat föreställa oss, säger bandets sångare Anders Fridén i ett pressmeddelande.

Vilka artister som kommer att medverka, utöver In Flames, kommer att offentliggöras löpande. Biljetterna släpps den 26 november.

– Att vi hade den första festivalen på Borgholms Slottsruin var oerhört spännande och lärde oss mycket om vad vi kan göra för att göra nästa års upplevelse ännu bättre för våra fans. Vi är väldigt förväntansfulla och oerhört tacksamma till alla som fortsätter att följa vår musik och är med oss på denna resa. In Jesterheads We Trust, säger Anders Fridén.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar