KLART: Tre nya butiker i Giraffen – de flyttar in

Köpcentrumet börjar ta form. "En nystart för handeln i Kalmar".

delningar

Efter årsskiftet har ombyggnationen på Giraffen varit i full gång. Mångmiljonsatsningen ska skapa en modern och socialt hållbart mötesplats med upplevelser för hela familjen. Nya entréer, fler toaletter och större möjligheter för sittplatser och möten ska till.

Några av lokalerna i Giraffen har stått tomma som ett led i den stundande ombyggnation som just nu sker på köpcentrumet. Bland annat har ÖoB fått lämna plats, likaså Strömssons conditori. Men däremot kommer Intersport att storsatsa och bygga en större butik och därmed lämna köpcentrumet Baronen helt.

Sedan tidigare står det dessutom klart att klädesjätten H&M flyttar in i Giraffen till hösten. Och nu avslöjar tidningen Barometern att ytterligare tre aktörer kommer att flytta in i Giraffen till hösten, Indiska, Espresso House samt Kama Sushi.

– Det känns jättebra att pusselbitarna nu börjar falla på plats. Hela det här projektet är självklart en nystart för oss på Giraffen. Men det är också en nystart för handeln i Kalmar. Kalmar växer och nya möjligheter öppnar upp sig, vi går mot en mycket spännande framtid, säger centrumchefen Martina Adolfsson Nyström till Barometern.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar