Laddar

Klubbikonen skriver på nytt KFF-kontrakt i dagarna

Rydström nöjd med Kalmar FF:s organisation. "Jag tycker att vi börjar få till ett team."

delningar

Klubbikonen förblir Kalmar FF trogen.

– Jag har inte skrivit på, men jag fick hem kontraktet. Sedan skriver jag ju på, så det är lugnt, säger Henrik Rydström till Fotbollskanalen.

Efter säsongen har ungdomssidan förstärkts upp med tidigare KFF-profiler som Torbjörn Arvidsson och Nenad Djordjevic. Dessutom är stora delar av representationslagets ledarstab satt.

– Jag tycker att vi börjar få till ett team. Att vi börjar hitta ett arbetssätt bland oss tränare runt A-laget som känns stimulerande. Det går ifrån lite det klassiska ”huvudtränaren säger att såhär är det” och så ska övriga bara verkställa. Vi försöker jobba oss bort från det, säger Rydström till Fotbollskanalen.

Exakt hur rollfördelningen kommer se ut är inte helt klart ännu. Klart är dock att Rydströms kommer få ett utökad ansvar när det gäller träningsbiten.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.