Laddar

Koncern öppnar i Kalmar – skapar 15 nya jobb

Vd:n för kontoret flyttar hem från Barcelona. "Kunde inte riktigt släppa idén".

delningar

Bolaget Städarna Sverige AB, som erbjuder städning till företag och privatpersoner, etablerar sig nu i Kalmar. Under 2018 siktar företaget på att nyanställa minst 15 personer i regionen. Rekryteringen är redan inledd.

– Min ambition är att vi redan inom ett par veckor ska vara igång och leverera högkvalitativa städtjänster till våra nya kunder, säger Albin Adolfsson, vd för Kalmaravdelningen.

23-årige Adolfsson flyttade tidigare i februari tillbaka till Kalmar från Barcelona. I Spanien har han arbetat på programvaruföretaget Autodesk.

– Vi fortsätter vår satsning på unga entreprenörer och har ett gäng med lyckade etableringar i ryggen. Albin är endast 23 år gammal men har precis de ledaregenskaper vi letar efter, säger Christoffer Sjögren, koncernchef på Städarna Sverige AB.

Var företagets kontor i Kalmar kommer ligga är ännu inte klart. ”Förhandlingar med fastighetsägare om en lämplig lokal är redan igång sedan en tid tillbaka och kommer förhoppningsvis vara klart inom kort”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Städarna Sverige AB:

Städarna Sverige är ett hemservice-bolag som erbjuder städhjälp till privatpersoner och företag. Företaget har över 240 medarbetare och finns i 15 orter i Mellansverige.

Relaterade artiklar