Laddar

Kvinna misshandlade dotterns vän med knytnäveslag

Kvinna har nu fått sin dom.

delningar

En kvinna i 40-årsåldern döms för misshandel efter att ha slagit sin bonusdotters vän i januari 2017.

Händelsen ska ha inträffat efter att dottern och hennes vän kommit hem till kvinnan och dotterns far efter att de firat dotterns födelsedag. Inledningsvis hade de alla trevligt och drack samtidigt alkohol men senare under kvällen uppstod det en dispyt om vem det var som höll ordning på hushållet.

Kvinnan ska ha kastat ett diskställ och sina glasögon i marken när hon kom tillbaka efter att ha rastat hundarna. Det uppstod en situation, när hundarna var nära att smita ut, då kvinnan kallade dottern för psykstörd. Vännen svarade ”som du då” vilket gjorde att kvinna slog till vännen i ansiktet med knuten näve. Vid detta tillfälle ska endast de två och maken ha varit i rummet.

Kvinnan förnekar att hon slagit vännen men vännens vittneshistoria är tillräckligt detaljerat och sammanhängande för att kvinnan ska dömas för misshandel. Däremot går det inte att bevisa att kvinnan ska ha hotat vännen med en kniv, vilket hon påstår.

Kvinna döms nu till villkorlig dom med samhällstjänst i 100 timmar.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.