Laddar

LISTA: Årets mest lästa artiklar

24Kalmar har haft ett starkt år – här hittar du vilka nyheter som lockade flest läsare.

delningar

Polisens film där man förklarade om redskapet som används av cannabisbrukare blev en av 24Kalmars mest lästa artiklar någonsin.

Kalmarbon var misstänkt för flera fall av grov våldtäkt och uppgavs gömma sig i turistorten Pattaya i Thailand. Till slut greps han av den thailändska polisen på flygplatsen i Bangkok.

Målgången under den sista timmen av Ironman är en folkfest. Här höll festen igång en extra kvart så Therese Ankarström fick uppleva målgången, trots att tiden var för långsam. Herrsegraren Clemente Alonso-McKernan gav henne sin medalj.

Efter terrordådet i Stockholm i våras syntes tungt beväpnade poliser i centrala Kalmar.

Hennes restaurang blev känd genom filmklassikern ”Sällskapsresan”. Nu var det dags för 74-åriga Kalmarbon Anita Hodin att säga adjö till kultstället.

24Kalmars uppskattade liverapportering drog återigen storpublik. Här kunde man följa tävlingen i text och bild under hela dagen.

Kalmarprofilerna Hasse Wettborg och Thorbjörn Håkansson visa upp sin nya krog inför öppningen. Lokalerna, där O’Reillys låg tidigare, hade totalrenoverats

I början av november spådde SVT:s meteorolog Nitzan Cohen att årets vinter skulle bli en av de kyligaste på länge.

Sökandet efter en 28-årig man fick stort genomslag. Senare under samma dag meddelade Missing People att mannen var återfunnen.

Det danska väderinstitutet DMI släppte en prognos om att årets första snö var på väg in över södra Sverige.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.