Laddar

Lista: De bästa solresorna i februari

Fem av de bästa destinationerna att besöka den här månaden.

delningar

Februari månad här i Sverige är ofta mörk och kall.

Nu när sportlovsveckorna har dragit igång är det många familjer som vill besöka varmare och soligare breddgrader. Därför tipsar The Telegraph om soliga platser att besöka i februari.

Fem platser där du kan hitta solen i februari:

1. New Orleans 19-24 grader I februari är luftfuktigheten inte lika hög som under sommaren, samtidigt som det ändå är runt 20 grader varmt under dagen. Samtidigt pågår stadens världskända karneval Mardi Gras under större delen av månaden.

2. Nya Zeeland 19-24 grader Eftersom Nya Zeeland ligger på andra sidan jordklotet, har landet omvända säsonger jämfört med Sverige vilket gör att februari är sista riktiga sommarmånaden.

3. Miami 19-24 grader Februari i Florida innebär behagligt klimat, sol och du slipper de stora massorna av studenter som har vårlov, spring break, i mars månad.

4. St Lucia 25-29 grader St Lucia är en av Karibiens mest eftertraktade destinationerna, enligt The Telegraph. Ön omges av fantastiska stränder och längst i sydväst stiger de två tvillingvulkanerna Gros Piton och Petit Piton upp ur havet.

5. Maldiverna 30+ grader Med över tusen öar, turkost vatten och gyllene stränder är Maldiverna en perfekt destination för att få sol och bad i februari, med temperaturer runt 30 grader.

Relaterade artiklar

Så får ni den ultimata kompisresan – 8 tips

Gänget är samlat, väskan är packad, peppen är på topp och ni är redo att ge er ut i världen. En resa med kompisgänget kan vara en fantastiskt upplevelse men det finns en del saker att tänka på för att resan ska bli lyckad.