Laddar

LISTA: Kända författarna som kommer till Kalmar

Bokens afton har lockat en stjärnspäckad samling författare till sitt 30-årsjubileum.

delningar

Det uppskattade evenemanget Bokens afton i Kalmarsalen brukar få besök av några av landets mest kända författare. 2017 blir inget undantag.

Barometern rapporterar om att följande personer kommer till Bokens afton den 8 november.

Tina Nordström, tv-kock och har givit ut ett flertal kokböcker. Loa Falkman, operasångare och skådespelare. Dick Harrison, populärhistoriker som skrivit ett stort antal böcker. Mikael Bergstrand, deckarförfattare som har bott i Indien. Tove Folkesson, uppväxt i Kalmar och har skrivit trilogin ”Kalmars jägarinnor”. Anders de la Motte, deckarförfattare vars böcker har blivit sålda till tv-bolag utomlands.

Presentatör för kvällen är författaren Daniel Sjölin, bland annat känd som programledare för SVT:s litteraturprogram Babel.

Bokens afton arrangeras av Dillbergs bokhandel. Biljetterna släpps den 6 oktober och brukar leda till långa köer hos Dillbergs på morgonen.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.