Lokal byrå köps upp: "Står mycket starkare"

Från vänster: Vd Mats Karlsson med Stina Svalin, Camilla Garnman, Mattias Jonsson, Åke Persson, Tina Brideau och Johan Castor. - Foto: Pressbild

Nu satsar man framåt och vill nyanställa. "Rustade för att växa med regionens näringsliv".

3 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Vintern 2016 köpte Level Seven upp lokala konkurrenten Cvadrata. Knappt två år senare är det Level Sevens tur att bli uppköpta. Det är Växjöbaserade byrån Go Brave som förvärvar Kalmarbyrån.

– Vi känner oss mycket glada åt att vi nu kan komplettera och förstärka med betydande erfarenhet och kompetens inom vår verksamhet, men också inom områden där våra kunder tidigare har fått söka andra partner, säger Level Sevens vd Åke Persson.

I den nya konstellationen blir han senior advisor på Go Braves Kalmarkontor. Projektledaren Camilla Garnman blir kontorsansvarig.

– Detta gör att vi nu står mycket starkare och rustade för att växa med regionens näringsliv, säger Åke Persson.

De senaste åren har varit tuffa för byrån. Från att ha omsatt drygt 6,4 miljoner med ett resultat på knappt en miljon var omsättningen nere i 4,8 miljoner förra året. Man har även visat minusresultat de två senaste åren.

Camilla Garnman uppger att årets resultat inte är färdigt att presentera. Hon meddelar också att byrån, med sin nya ägare i ryggen, har för avsikt att växa.

– Idag är vi fyra personer på Kalmarkontoret men vi siktar på att inom ett år vara ytterligare 3-4 medarbetare, säger Camilla Garnman.

Go Brave har ett 20-tal medarbetare i Växjö och omsätter cirka 18 miljoner kronor per år. Vd Mats Karlsson säger att man länge har varit intresserade av att etablera sig i Kalmar.

– En expansiv och intressant region. Vi är övertygade om att vi tillsammans med våra nya kollegor från Level Seven kan bidra med kreativa impulser och till en vitalisering som hjälper både oss och regionens näringsliv till fortsatt tillväxt och framgång, säger Mats Karlsson.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar

I samarbete med annonsör

Folkhögskolan för nya möjligheter

Högalids Folkhögskola är för många elever ett startskott till högre utbildning och nya yrkesmöjligheter.