Laddar

Lokalbollen: Team Södermöre körde över motståndet

Fem matcher spelades i lokalfotbollen under söndagen. Sylvassa Team Södermöre nollade Ronneby på hemmaplan.

delningar

Division 2 Södra Götaland dam

R/M IF – Glömminge IF 1-4 (1-1)

Målen, R/M: Moa Andersson.

Martin Andersson, tränare i R/M: ”Första halvlek är jämn. Sedan gör de ett tidigt mål i andra halvlek och de gör mål på sina chanser. Vi hänger med huvudet lite när det går emot oss, men vi gör det jättebra hela första halvlek”.

Matchens lirare, R/M: ”Petra Arvidsson. Kämpar hela matchen”.

Målen, Glömminge: Emma Wahlberg, Caroline Järnesjö, Amanda Ahlström 2.

Bengt-Åke Sjöström, lagledare i Glömminge: ”RM gör 1-0 efter 10 sekunder. Vi har mer spel i första halvlek och får in 1-1 rättvist. I andra halvlek har R/M två-tre kontringar, men annars var det Glömminge för hela slanten i andra halvlek”.

Matchens lirare, Glömminge: ”Felicia Waller, enormt slit på planen och vann mycket bollar. Var felfri idag”.

Team Södermöre BK – Ronneby BK 4-0 (2-0)

Målen, Team Södermöre: Ebba Petersén 2, Carolin Holgersson, Melisa Olsson

Tomas Nilsson, tränare Team Södermöre: ”Det var spel mot ett mål i 90 minuter kan man säga. 4-0 kunde lika gärna varit 14-0 nästan, men deras målvakt gjorde några riktigt bra räddningar. Vi var helt överlägsna den här matchen.”

Matchens lirare, Team Södermöre: Hela laget, det var bra rätt igenom.

Kalmar Södra IF – Karlskrona FF 1-2 (1-0)

Målen, Kalmar Södra: Julia Ekelin

Andreas Rydström, tränare Kalmar Södra: ”Vi börjar bäst och var riktigt bra första 25 minuterna av matchen. Sen hittar Karlskrona rätt och de är riktigt bra och starkt lag när de kommer igång. De tar över mer och mer, men de fick kämpa ordentligt för att vända på steken. Vi kämpar på bra, men det var ett rättvist resultat. De var numret för stora för oss.”

Matchens lirare, Kalmar Södra: Målvakten Julia Nilsson, håller oss kvar i matchen länge och väl.

Division 3 Södra dam

Madesjö IF – Ingelstad IK 1-7 (1-5)

Målen, Madesjö: Matilda Klintefors

Jakob Jakobsson, tränare Madesjö: ”Det var egentligen spel mot ett mål hela matchen. Vi hade inte inställningen från början och de fick rulla upp oss under första halvlek. Vi lyfter oss i andra halvlek, men Ingelstad är det bättre laget, det var en rättvis vinst.”

Bästa spelare, Madesjö: Elwira Madeling, gör många fina räddning och det kunde blivit många fler mål om det inte var för henne.

Smedby Boik – Kallinge SK 1-1 (1-1)

Målen, Smedby: Frida Sjögren

Ray Johansson, tränare Smedby: ”Vi möter ett lag som spelar efter sina föutsättningar. De hade ett anfall i sista minuten av första halvlek, som är en frispark som rinner igenom försvaret. Vi hade övertaget i första halvlek och likadant i andra. Kallinge jobbar på våra misstag och vi radar upp chanser, men träffar stolpe och ribba. Vi är trötta och det var en sådan där match där bollen inte vill in.”

Matchens lirare, Smedby: ”Wilma Persson, kommer in och gör ett jättebra jobb”.

 

Relaterade artiklar