Laddar

LOKALINNEBANDY: ”Går att göra taktiska förändringar även i division 3”

SSG:s matchinledning lämnade mycket att önska men då tog man sig i kragen och vände på matchen i kvällens lokalinnebandy.

delningar

Division 2 Herrar

Slätafly/SK IBK – Hovshaga AIF 1-2 e.förl. (0-1, 1-0, 0-1)

Mål Slätafly: Jesper Kindblad

Fredrik Andersson, tränare Slätafly: ”Ikväll lider jag med grabbarna att vi inte fick med oss 3 poäng. Efter det slitet och det hjärta som samtliga spelare visar idag så är det tungt att de inte får med sig det där lilla extra. Vi vinner skotten med 39-19 men som alla vet så handlar det om att göra mål för att vinna matcher. Gästerna för dagen hade en väldigt duktig målvakt. Trots detta så tycker jag att vi verkligen är på väg mot rätt riktning. Jag tycker att samtliga förtjänar ett stort plus idag. Hosvhaga tar ledningen i slutet av första men grabbarna jobbar på konstant de sista 40 minuterna och till slut så lyckas Ola Carlsson göra 1-1 i powerplay. Därefter har vi pressen men bollen ville som sagt inte in. Istället avgör Hovshaga med 7 sekunder kvar av sudden. Men 1 poäng är bättre än 0 och nu blickar vi framåt mot kommande vecka!”

Månsarps IBK – FBC Kalmarsund Ungdom 5-14 (3-4, 1-5, 1-5)

Mål FBC: Jesper Svensson 3, Jacob Lingmert 2, Marcus Karlsson 2, Jesper Husberg 2, Oskar Andersson 2, Carl Nydolf, Melvin Hallström & Johannes Oskarsson

Nässjö IBF – Nybro IBK 11-7 (3-0, 5-4, 3-3)

Mål Nybro: Simon Eriksson 2, Alexander Franzen 2, Emil Johansson, Samuel Slättman & Elof Laakso

 

Division 3 Herrar

Väckelsångs IK – CL98IC 5-4 (1-2, 1-1, 3-1)

Mål CL98: Jonathan Karlberg 2, William Borén & Kevin Sandebäck

Stenåsa-Sandby-Gårdby IF – Fliseryds IBK 6-3 (1-2, 4-0, 1-1)

Mål SSG: Patrik Idensjö 2, Petrus Lilja, Jacob Kumlin, Anton Fransson & Andreas Klinth

Jimmie Nilsson, tränare SSG: ”Vi gör en jättedålig första period men sen gör vi vissa taktiska förändringar. Vi hindrade bland annat deras uppspelsfas och kunde vinna boll hyfsat högt. Det är kul att man kan göra taktiska förändringar även i division 3! Efter första perioden blir vi bättre och gör jobbet. Vi blir mycket mer aggressiva försvarsmässigt och får äga mycket boll. Det är en riktigt skön vinst idag.”

Matchens lirare SSG: ”Jacob Kumlin och Kim Jonsson Fredsson ska ha beröm för att de sliter och jobbar mycket. Jag tror Kimpan spelar i nästan 50 minuter, han är en maskin.”

Relaterade artiklar