Laddar

Loppmarknadspremiär i anrika lokalerna

"Vårat hus är inte så välbesökt på sommaren. Därför vill vi väcka liv i huset även under den perioden".

delningar

Tack vare renoveringen av KalmarSalens lokaler år 2016 har nya utnyttjingsmöjligheter getts. Därför väljer man nu att arrangera en loppmarknad för första gången i de anrika lokalerna.

– Vårat hus är inte så välbesökt på sommaren. Därför vill vi väcka liv i huset även under den perioden, säger Pernilla Nilsson, marknadsansvarig på Kalmarsalen.

– Och med tanke på den turismen, och det intresse som finns för återanvändning och andrahandsvärde på saker och ting, kände vi att under den tidsperioden måste vi också se till att det finns någonting i Kalmar, fortsätter hon.

Den 30 juni kommer marknaden vara öppen från klockan nio till runt fyra, fem och ta emot runt 200 loppisbord. Och med tanke på att loppmarknaden är inomhus garanterar man, enligt Pernilla, en regnfri dag.

– Vi hoppas att det eftertraktas och finns ett behov. Och så länge som vi ser att intresset finns kommer vi öppna upp vårat hus för att kunna tillfredsställa den efterfrågan som finns. Därför skulle detta absolut kunna återkomma.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Mobilen tar plats i vår vardag

I dagens samhälle reagerar vi nästan mer på om någon inte pillar på sin mobil, än om man är upptagen med den.