Lyxlägenhet till salu – kan bli dyrast någonsin

Intresset för den smått unika bostaden har varit stort.

delningar

En av Kalmars största lägenheter är till salu. Det är i Handelsbankshuset som en lägenhet med hela sju rum och kök nu finns att köpa. Lägenheten är belägen på tredje våningen och rymmer inte mindre än 179 kvadratmeter.

Utropspriset ligger på 5 790 000 kronor. Så pass stora och dessutom centrala lägenheter är ovanliga i Kalmar. Detta har gjort att lägenheten fått ett stort genomslag.

– Vi Kalmariter är inte vana vid så stora lägenheter. Den är fantastisk och unik i sitt slag. Jag tycker att beskrivningen av lägenheten säger ganska mycket om den, säger mäklaren Selma Kahrimanovic från Pontuz Löfgren AB.

Lägenheten har en terrass med utsikt över takåsarna i Kalmar stadskärna. Med det mäktiga utropspriset kan det bli en av de dyraste lägenhetsförsäljningarna i Kalmar någonsin.

– Den kommer absolut att bli en av de dyraste, definitivt. Kanske inte den absolut dyraste, men en av dem, förklarar Selma Kahrimanovic.

Är det speciellt att sälja en så stor och dyr lägenhet?

– För mig är förtroendet från kunden det viktigaste, inte vilken typ av bostad. Men det är så klart ärofyllt att få förtroendet att sälja något så dyrt och viktigt.

Som väntat så har intresset för den unika lägenheten varit stort.

– Det har varit många från storstan som har intresserat sig. Det har varit hemvändare men också kalmariter, avslutar Selma Kahrimanovic.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar