Laddar

M Room slog upp portarna i centrala Kalmar

Internationella kedjan har öppnat. "Tror stenhårt på det här", säger Verja Salehi.

delningar

24Kalmar har tidigare berättat om M Room som planerade att öppna upp en barbershop i centrala Kalmar. På måndagen slog de upp portarna för första gången.

Totalt har kedjan 77 butiker runt om i världen, varav 67 av dem finns i Finland. Butiken i Kalmar blir den sjätte i Sverige.

– Kalmar känns som en lagom stad och det finns inget liknande koncept här skulle jag säga. Vi kör endast med drop-in och ett medlemssystem som gör att man får förtur om man är till exempel guldmedlem, säger Verja Salehi, franchisetagare som driver M Room i Växjö och numera även i Kalmar.

– Jag skulle säga att vi är väldigt unika i branschen med våra klippningar och trimningar av skägg i och med det här systemet, plus att vi har en app, där man får tillgång till samtliga M Room i världen.

Totalt kommer fyra personer att arbeta i den centralt belägna butiken som ligger i direkt anslutning till Larmtorget.

– Bättre läge än så här kan man inte få. Vi är väldigt nöjda med det och tror stenhårt på det här.

Verja Salehi öppnade M Room i Växjö för tio månader sedan. Nu siktar han på att öppna upp ytterligare en butik i staden.

– Tanken är att växa snabbt – precis som hela kedjan.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.