Laddar

Mårtensson: "Vi måste studsa tillbaka direkt"

Marcus Mårtensson. Foto: Arkiv.

Efter förlusten senast – nu kräver IFK Berga-anfallaren uppryckning.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Inför premiären bröt IFK Berga-anfallaren Marcus Mårtensson stortån. Skadan höll 28-åringen borta från planen fram till början av juni då han åter tog plats i Bergas startelva.

– Nu känner jag mig fräsch, och det gjorde jag även innan tån gick sönder. Det var mentalt jobbigt, säger Mårtensson, som ännu inte har noterats för något mål i årets division 2. I torsdagens match mot Räppe är han dessutom förpassad till bänken.

– Det är bara att gilla läget, men man känner revanschlusta och vill starta. Samtidigt är jag 28 och vet att livet inte går under, säger Mårtensson och fortsätter:

– Men det är klart man var förbannad när de tog ut i laget. Just i stunden tog det hårt, även fast man är gammal.

Efter 2–0-förlusten mot Dalstorp senast är Mårtensson självkritisk mot både sig själv och laget.

– Hela laget gjorde en plattmatch. Jag tror ändå att Dalstorp på bortaplan kan vara en av säsongens svåraste matcher. De är bra i sin lilla by där på konstgräset.

Nu är IFK Berga tillbaka på naturgräset på Bergavik. Seger mot tabelltian Räppe är ett måste om Kalmarlaget på allvar vill vara med och bråka i toppen i höst, menar Mårtensson.

– Vi går inte in för att kryssa. Om vi ska vara med där uppe och leka måste vi studsa tillbaka direkt. Vi ska vinna, säger han.

I IFK Berga saknas Peter Westberg och avstängde Ludvig Hördegård.

Relaterade artiklar