Mordhuset är sålt: "Verkligen varit konkurrens"

Foto: LRF Konsult

Fastigheten där Göran Lundblad sköts ihjäl får nya ägare. "Intresset har varit stort under hela försäljningen".

delningar

I början av februari lades en av Kalmars mest omtalade fastigheter ut på Hemnet, Norra Förlösa 124. 2012 mördades Göran Lundblad av hans ena dotter, Sara Lundblad och hennes expojkvän, Martin Törnblad i fastigheten.

Göran sköts ihjäl med ett hagelgevär när han låg i sin säng. Sara Lundblad och Martin Törnblad dömdes till 18 års fängelse för mordet. Nu har fastigheten sålts.

– Intresset har varit stort under hela försäljningen, affären är juridiskt klar, men än har köparna inte tillträtt, säger Anders Bernhardsson, fastighetsmäklare på LRF konsult till 24Kalmar.

Kom det några frågor med tanke på bakgrunden som finns i huset?

– Nej egentligen ingenting. Det är som vi har sagt och trott hela tiden, det är en strategiskt placerad fastighet med stora världen i skog och i åker- och betesmark. För de markägare som har funnits i området har det varit ett utmärkt tillfälle att förvärva tillskottsmark och det är det vi har konstaterat att det är det man har bedömt.

Flera bud och budkonstellationer inkom i budgivningen.

– Priset hamnade en bra bit över utgångspriset som var på 18 650 000 kronor. Det har verkligen varit konkurrens om fastigheten, avslutar Bernhardsson.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar