Nathalie vann guld i Frans-SM: "Chockad"

Foto: Privat

Sveriges bästa fransstylist bor och verkar i Kalmar. "Känns verkligen helt overkligt".

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Under den gångna helgen har Frans-SM i Göteborg avgjorts för fjärde året i rad. Från Intermezzo i Kalmar skickades tre deltagare för att göra upp om medaljerna. Ling Tang, Nathalie Aldén och Cassandra Karlsson.

För Nathalie Aldén blev SM-helgen en enorm succé. Hon tog hem förstapriset i både klassisk fransförlängning och volymfransförlängning på masternivå och korades därmed till Sveriges bästa fransstylist 2019.

– Det känns verkligen helt overkligt, såklart jättekul men det kommer nog att ta lite mer tid innan det smälter in, säger Nathalie till 24Kalmar.

Kunde du föreställa dig det innan?

– Jag förväntade mig inte det alls. Det är så många som gör volymfransar idag så det var mest mitt fokus att om det var någonstans jag hade en chans så var det där.

Den andra klassen, klassisk fransförlängning, var något som Nathalie mest anmälde sig till för att se hur hon stod sig mot övriga Sverige.

– Jag fick tag i en biljett bara någon månad innan och hann egentligen inte alls öva på min modell innan det var dags utan jag valde en modell som jag fick träffa precis innan så att jag skulle vinna det med förväntade jag mig verkligen inte.

Under tävlingen gick golvdomare runt och kollade under själva sittningen där fokus bland annat läggs på hygien. När sittningen sedan var klar var det fyra domare från andra länder som kollade närmre och sedan bedömde det utförda arbetet.

– Jag fick jättemycket beröm för mina arbeten, men jag minns helt ärlig inte vad de sa, allt blev bara svart typ för att jag var så chockad.

Har du blivit uppvaktad?

– Ja väldigt mycket, det är jätteroligt. Det är många runtomkring som gratulerar mig på sociala medier och många som jag inte ens vet vilka det är som skriver grattis, så det är jättekul.

Nathalie var ledig på måndagen, men var åter tillbaka på jobbet under tisdagen.

– Det är en så overklig känsla. Allt är precis som vanligt – fast ändå inte.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar