Laddar

Nio livsmedel som ökar din sexlust

Det finns många livsmedel som ger dig en extra boost i sänghalmen.

delningar

Har du och din partner problem med den sexuella biten i förhållandet? Då kan rätt mat hjälpa dig på traven. Tidningen Måbra har sammanställt en lista på nio livsmedel som både är bra för hälsan och har en humörhöjande effekt.

Avokado – Innehåller stora mängder kalium, som motarbetar den uppblåsta känslan som kan uppstå av att äta salt, som kan finnas i färdigmat. Är också väldigt nyttigt.

Kokos – Innehåller fettsyror som hjälper till att producera könshormoner, som ökar sexlusten.

Lax – Det är sedan tidigare känt att lax är bra för hjärtat. Men det är också bra för sexlusten. Omega 3-fetterna ökar dopamin-nivåerna i din kropp och får dig på bättre humör.

Mörk choklad – Ytterligare ett livsmedel som frigör dopamin och bättrar ditt humör. Och bättre humör kan leda till en större sexlust.

Spenat – Innehåller mycket magnesium som hjälper till att minska stressen och ger dig ett större lugn.

Pinjenötter – Består att mycket zink, som ökar din energinivå. Att blanda in lite pinjenötter i en sallad kan få stor effekt.

Banan – Precis som med avokadon så finns det kalium i bananer som minskar den där uppblåstheten. Banan är den bästa frukten att äta innan du ska umgås med din partner med andra ord.

Grönkål – Har du ett svängigt humör är det perfekt att äta grönkål. Den innehåller nämligen mycket C-vitamin som stabiliserar ditt humör.

Tomater – Är både bra för kroppen och sexlusten. Innehåller lykopen och enligt en dietist, som Daily Mail varit i kontakt med, ska tomater framför allt vara bra för män med erektil dysfunktion, skriver Måbra.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.