Nöjespalatset laddar upp inför stora dagen: "Årets roligaste fest"

Biljetterna till den bombastiska decemberfesten har nu släppts.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Mellan 21:00 och 03:00 den 25:e december öppnar nöjespalatset Sandra upp sina portar för "Kalmars mest massiva fest". Man kommer erbjuda tre liveartister och tre discjockeys på tre olika dansgolv.

Och det är EDM-duon Elov & Beny, rutinerade rockgruppen Farbror Fläsk och melodifestivalsaktuella John Lundvik som kommer att inta Sandras scener. Enligt ägaren Anders Blomqvist hoppas man locka lika mycket folk den 25:e som under tidigare år.

– Vi siktar på att få in 1 400 besökare, och det brukar ju vara fullt så det utgår vi från i år med, säger Anders Blomqvist.

Varför tror du att ni drar så mycket folk varje år?

– Vi har en väldigt blandad repertoar. Eftersom det är tre olika dansgolv med tre olika musikgenrer finns det därför något för alla.

– Sedan är vi även ett av de få ställena i Kalmar som har 18-årsgräns. För är man 18 år, ja då tycker jag att man får gå ut på krogen. Jag välkomnar alla på mina event, ung som gammal.

Anders berättar att under 2017 tog förköpsbiljetterna slut en vecka innan själva festen. Därför är han noga med att poängtera även i år att det gäller det att vara ute i god tid.

– Vill man ha årets roligaste fest så ska man ta sig hit. Det finns ingen annan verksamhet i den regionen som är såhär stor och erbjuder ett såhär pass brett utbud av artister och discjockeys.

Hur brukar stämningen vara under festen?

– På topp, det är alltid en positiv och glad stämning. Men det har lite att göra med vårt varierade utbud vilket även påverkar vilka gäster som kommer hit. Den yngsta är 18 och den äldsta kan exempelvis vara 70.

– När Drängarna och Dansbandskungen var här tror jag att den äldsta som jag pratade med var 72 år gammal. Nu är det kanske inte vanligt att 72-åringar kommer men jag tycker det är kul att vi verkligen förmedlar ut känslan av att alla är välkomna, avslutar Anders Blomqvist.

Biljetterna till festen hittar du här.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar