Laddar

Nouri: ”Jag orkar inte lägga mer energi på det där”

Tveksamma domslut har kostat Kalmar FF flera poäng i år. Mot Elfsborg var det dags igen. "Det är ett felaktigt domslut. Samtidigt förtjänade vi inte mer", säger Emin Nouri.

delningar

Kalmar FF har fått en del tveksamma domslut emot sig under säsongen. I matchen mot Elfsborgs föranleddes hemmalagets 1–1-mål i mitten av andra halvlek av ännu ett.

– Jag vet inte vad jag ska säga, jag har klagat tillräckligt på domarna. Det är en fifty-fifty-situaiton, axel mot axel och han väljer att blåsa frispark. Jag vet inte vad jag ska säga… Jag orkar inte lägga mer energi på det där nu, säger Emin Nouri till Cmore direkt efter slutsignalen.

På den efterföljande frisparken tåade Elfsborgs Viktor Claesson in 1–1. Målet blev matchens sista och innebär att KFF fortfarande inte har slagit Elfsborg på bortaplan sedan 2004.

– Det är klart det känns surt när det är ett felaktigt domslut och de gör mål på det. Samtidigt kommer vi inte alls upp i nivå i andra halvlek och vi förtjänade inte mer. Med tanke på hur det såg ut i andra får man ändå vara nöjd, säger Nouri.

I första halvlek orkade Kalmar FF hålla uppe spelet bra och Tobias Eriksson glidtacklade in 1–0 efter en hörna i minut 27. I andra tryckte Elfsborg på och förutom kvitteringsmålet skapade hemmalaget flera chanser. Ole Söderberg i KFF-målet stod dock pall och KFF kunde vända hem med en poäng.

Se frisparkssituationen, målen och highlights i spelaren här nedanför.

 

 

Relaterade artiklar