Laddar

Nu öppnar 24Kristianstad.se: ”Vi är med där det händer – när det händer”

Nu öppnar 24Kristianstad.se: ”Vi är med där det händer – när det händer”

delningar

– Vi ska göra digital kvällstidning i modernt format. Vi vill skapa opinion och debatt, säger Jonas Bengtsson, nyhetschef och ansvarig utgivare på sajten.

24-familjen expanderar. Den 3 oktober lanseras 24Kristianstad.se – en digital nyhetssajt med Kristianstad kommun som bevakningsområde. Allt innehåll på sajten kommer att vara gratis.

Jonas Bengtsson, som tidigare jobbat på Expressen och OTW Publishing är utsedd till nyhetschef och ansvarig utgivare på 24Kristianstad.se.– Jag vill göra kvällstidning med fokus på Kristianstad. Vi ska bli det naturliga förstavalet för Kristianstadsborna, säger Jonas Bengtsson.

Varför ska läsarna välja 24Kristianstad.se? – 24Kristianstad.se ska bli nordöstra Skånes snabbaste nyhetssajt. Vi kommer att blanda högt och lågt och här är du säker på att få det allra senaste inom nyheter, sport och nöje.

24Kristianstad.se blir den sjunde lokala nyhetssajten som startas upp på kort tid. Den 6 oktober 2014 lanserades 24Kalmar.se – sedan dess har 24-familjen även etablerat nyhetssajter i Blekinge, Malmö, Nybro, Emmaboda och Böda Sand på Öland.

– Vi vill tacka våra läsare som har varit med på den här resan. Vårt koncept med ett snabbt nyhetsflöde kombinerat med längre djuplodande reportage, som verkligen berör läsaren, har visat sig vara väldigt uppskattat. Dessutom har vi ett extremt lokalt fokus – och är gratis. Vi tror stenhårt på Kristianstad. Det är en stad på uppgång och det händer otroligt mycket där, säger Jeanette Lindström, vd och ägare.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.