Laddar

Ny ägare för populär butik på Kvarnholmen

Butiken har funnits i Kalmar sedan år 1995 och sedan i söndags är det en ny ägare som hälsar kunderna välkomna.

delningar

Efter mer än 20 år är det dags för Paddington´s Leksaker på Kvarnholmen att byta ägare. In kliver Karolina Rosendahl som välkomnar nya och gamla kunder.

– Efter mer än 10 år som inköpare på Royal Design är jag redo för nya utmaningar och Paddington’s leksaker delar mina värderingar när det gäller kundservice och hög kvalitet. Dessutom känns det mer än någonsin i  tiden att man ska satsa på kvalité och hållbarhet även när det gäller leksaker, säger Karolina Rosendahl.

Paddington har idag ett stort utbud av giftfria ekologiska leksaker och det utbudet vill Karolina utöka ännu mer.

– Paddington kommer snart ha ett större utbud av både babyprodukter och leksaker som är ekologiskt certifierade samtidigt som den höga kvalitén och den pedagogiska tanken ska finnas som en röd tråd. Eftersom jag brinner mycket för mina barn vill jag även hjälpa andra att förstå att våra val av leksaker faktiskt spelar roll.

Då hon har en bakgrund inom e-handelsbranschen kommer butikens närvaro på internet att förändras.

– Jag kommer göra det ännu enklare och snabbare för kunden att handla hos Paddington’s leksaker, bl.a. kommer det en uppdaterad hemsida snart att lanseras allt för att göra julhandeln så mycket enklare för våra kunder, avslutar Karolina.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.