Ny delägare ska ta Kalmarföretaget till nya höjder: "Stor satsning"

Kalmarbaserade gör en nysatsning. "Det känns jättekul och inspirerande".

delningar

2004 startade Hanne Deverén Nallebudet, ett företag som fungerar som ett vanligt blombud – fast med nallar och presenter istället. Företaget växte snabbt och blev framgångsrikt. Men när Hanne och hennes man Johan tog över Brigbys 2009 fick Nallebudet figurera i bakgrunden och energin lades istället på Brigbys utveckling.

– Allt fokus blev på Brigbys kan man väl säga och det hade en sådan enorm tillväxtresa och då kände vi väl lite att Nallebudet ska få leva som det är. Men vi har, trots att vi inte har givit Nallebudet så mycket kärlek, ändå hängt i någorlunda, säger Hanne.

Men nu har Nallebudet tagit in extern hjälp som ska få företaget att växa igen. Andreas Hellmers som bland annat drivit ett eget bolag i Stockholm, har kommit in i företaget och blivit delägare och nu hoppas man på en ny framgångssaga.

– Andreas har alltid brunnit och gillat idén med Nallebudet. Vi gör en ganska stor satsning kan man säga. Vi har förvisso gjort mycket av jobbet redan med planering och så vidare, men nu kan vi börja se resultatet av det.

Hanne och Andreas träffade varandra för ungefär tio år sedan när Andreas jobbade med American Express. Sedan dess har de stött på varandra i olika roller och sammanhang.

Vad har ni gjort för förändringar?

– Vi har bland annat bytt plattform, ändrat priser, tagit nya bilder och gjort om bolaget och vi gjorde ett riktigt superjobb då. Vi var väl klara i februari eller mars och sen har Andreas fortsatt att jobba med kampanjer och hur vi tar bolaget till nästa steg.

Hur inspirerande känns framtiden?

– Det känns jättekul och inspirerande! Det är så roligt att jobba med en kille som honom som är så duktig på affärsutveckling. En gång när några kollegor var sjuka så gick jag in och svarade på några mejl – då hörde han av sig till mig och sa "här svarar vi på alla mejl på ett visst sätt", haha. Han är inne och kollar att vi gör alla steg i högsta kvalité. Det triggar verkligen oss andra så mycket.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.