Laddar

Ny klädbutik har öppnat i Kalmar: ”Nervöst men väldigt roligt”

Nu har modebutiken Mikara öppnat – och det var nervöst och spänt vid invigningen. "Detta är en stor satsning, så jag hoppas att kunderna hittar hit", säger Marika Wulff som driver butiken.

delningar

Kalmar har ärats med en ny klädbutik. Under fredagen invigdes Mikara Larmgatan i Kalmar, och det var nervöst och spänt när portarna slogs upp.

– Det är klart att det är lite nervöst, men samtidigt väldigt roligt. Detta är en stor satsning, så jag hoppas att kunderna hittar hit, säger Marika Wulff som driver butiken.

Butiken erbjuder damkläder från bland annat Hugo Boss, Sand CopenhagenJosephine & CoCavalier och Mood Stockholm – och målgruppen är tydlig.

– Det är både för mor och dotter. Man kan komma in med sin mamma, men även vara ung och kunna hitta något. Vi har dessutom brudklänningar, där man kan boka tid och få ett personligt omhändertagande, och vi kommer få in balklänningar, säger Wulff.

Marika Wulff är utbildad sjuksköterska i grunden, men har sedan fyra år tillbaka drivit Kaptensvillan Bed & Breakfast. Tidigare har hon bott 16 år, tillsammans med sin familj, i bland annat Saudiarabien och Dubai. Modeintreset har alltid funnits, och nu upplever hon att butiken Mikara fyller ett tomrum i Kalmars utbud.

– Vi är ett bra komplement till det som redan finns i Kalmar, och förhoppningsvis gör det att folk stannar kvar i Kalmar i stället för att åka iväg. Vi är en märkesklädesbutik som har bra märken i bra kvalitet, säger Marika Wulff.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.