Laddar

Ny restaurang öppnar i Kalmar till sommaren

Karlskrona har fått njuta av Tai Las goda sushi. Till sommaren slår han tillsammans med sin fru upp dörrarna till nya Sumo Sushi.

delningar

Restaurangen Sumo Sushi – som numer börjar likna en kedja – startade som ”ett hål i väggen” på Borgmästaregatan i Karlskrona 2010. Sex år senare har man restauranger också i Kristianstad (2012) och Malmö (2014).

Framgångar föder framgångar, brukar det heta. Nu vill ägaren Tai La expandera ytterligare och i juni slår Sumo Sushi upp dörrarna också i Kalmar, skriver 24Blekinge.

Det är i Citygallerian i centrala Kalmar som den nya sushirestaurangen tar plats.

– I början var folk inte så vana vid sushi vilket resulterade i att det gick trögt de första åren. Sushi är rätt smalt, men nu går det väldigt bra, säger Tai La som driver Sumo Sushi tillsammans med sin fru, till 24Blekinge.se

Etableringen i Kalmar är dock inte den enda Tai La och hans fru har i sikte. Man räknar med att öppna ytterligare en restaurang i Kristianstad och i framtiden också i Ronneby.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.