Ny storfest anordnas i Kalmarsalen: "Största produktionen hittills"

Juldagen blev stor succé – denna gången ska det bli ännu bättre.

delningar

På lördag är det dags för en ny superfest i Kalmarsalen. Efter att man senast fyllde Kalmarsalen på juldagen hoppas man återigen på en kväll präglad av glitter, musik och en feststämning. Det är "The Roaring 20's" som Kalmarsalen Club & Concert tillsammans med Mighty Event ska anordna under lördagen.

– Det blir en stor 20-talsfest. Det stora med denna festen i jämförelse med de andra vi har haft är att vi satsar på ett tema, säger Aris Diminikos, en av två som driver Mighty Event.

Festerna som Aris tillsammans med Jimmy Strand tidigare arrangerat har varit väldigt uppskattade. I somras anordnade man till exempel fester på Park Hermina som gång på gång blev publiksuccér. Detta är något man har i tankarna även i år men nu blickar man först mot Kalmarsalen.

Jimmy Strand och Aris Diminikos använder sig återigen av Kalmarsalen.

– Det här är andra gången i Kalmarsalen. Det blir lite inspiration från 20-talet som vi anpassar underhållningen och nöjesbiten efter. Det roligaste står gästerna för, de blir en extremt stor del av festen. Det brukar vara väldigt bra stämning när folk klär upp sig och går in för det. Det gör helheten roligare, säger Jimmy Strand.

Istället för att ha liveband kommer man på efterfrågan av besökare ha DJ:s på båda sina stora dansgolv. Detta för att få det lite mer åt nattlivshållet. Redan under torsdagen hade många biljetter sålts men det kommer finnas möjlighet att köpa biljetter i entrén.

– Det rullar på nu dag för dag men vi kommer släppa några biljetter i entrén också så att möjligheten finns för spontanare också, säger Jimmy.

Vad kan man förvänta sig från kvällen?

– Detta är vår största produktion hittills. Så här stort har vi aldrig satsat innan, så det kommer bli stort, avslutar Aris Diminikos.

Så ser planlösningen ut för den stora festen.

FAKTA

På scen:

DAN BLAAX

Alex Moreno

Robin Fredsson

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar

I samarbete med annonsör

Folkhögskolan för nya möjligheter

Högalids Folkhögskola är för många elever ett startskott till högre utbildning och nya yrkesmöjligheter.