Laddar

Nya lokaler för butiken: ”Det blir ett bättre läge”

Efter 17 år i samma lokal så är det dags för Accent att flytta på sig.

delningar

Väsk- och accessoarbutiken Accent har legat i Baronen sedan år 2000 och butikschefen Eleonor Johansson har varit med under nästan hela resan – 16 år närmare bestämt.

Jag trivs verkligen med mitt jobb. Jag tycker det är jätteroligt att få träffa alla kunder och vi som jobbar här är ett riktigt härligt gäng, säger hon.

Nu är det dags för butiken att flytta till nya lokaler. Men de kommer inte att flytta så långt. Accent stannar nämligen i Baronen och tar över hälften av Jeansbolagets gamla lokaler. Den andra hälften behåller Jeansbolaget själva.

– Det känns jättespännande. Det blir en större lokal och ett mycket bättre läge för oss. Vi har länge velat ha större lokaler men tajmingen har inte varit rätt förrän nu. I den nya lokalen kommer vi få plats med en större reseavdelning vilket känns bra, säger Eleonor.

För tillfället är det många butiksytor som står tomma i Baronen. Skobutiken Deichman stängde vid årskiftet och inredningsbutiken Dimoda hängde på. Men Eleonore tycker inte att det är något negativt med att butiker väljer att lämna köpcentret.

– Det känns mer som ett olyckligt sammanträffande att det är många tomma lokaler just nu. Det är alltid butiker som flyttar eller lägger ner och det ger ju möjlighet för nya att öppna istället. Det ger ju oss möjlighet att flytta nu till exempel, säger hon och skrattar.

Accent har premiär i sina nya lokaler den 23 mars och kunderna som vet om flytten har bara varit positiva.

– De tycker att det är jättekul! Vi är en butik som har satsat mycket på väskor- och accessoarer för alla, med stort utbud riktat mot herrar och uni-sex, det känns roligt att kunna erbjuda kunderna ännu fler produkter och rymligare lokaler, avslutar Eleonor.

Relaterade artiklar