Laddar

Nyetablering söker personal i Kalmar

Kan ge tio nya arbetstillfällen i centrala Kalmar innan årsskiftet.

delningar

24Kalmar.se har redan skrivit om Grilleriet Burgers kommande etablering i Kalmar. Nu siktar hamburgerkrogen på att slå upp sina portar på Storgatan 10 redan i början av december månad.

– Det är vårt mål, och det har blivit några tuffa dygn, men det känns som att vi har fått bra rullning på det, säger Felix Astrén, grundare och ägare till Grilleriet.

Inne i själva lokalen har renoveringsarbeten pågått sedan Masala Bar flyttade ut för någon vecka sedan.

– Vi har satt vår egen prägel på det. Nu är det bara finliret kvar, säger Astrén.

Grilleriet öppnade upp sin första restaurang i Växjö 2015. Nu har man tolv anställda – och siktar på att ha en uppställning med ett 15-tal personer så småningom i Kalmar.

– Till att börja med vill vi ha in tio stycken, och det inom kort. Lokalerna här är ungefär lika stora som i Växjö, så vi vet på ett ungefär vad som krävs.

På sin Facebook-sida skriver Grilleriet att man serverar Växjös bästa hamburgare.

– Vi vill inte vara kaxiga och sticka ut näsan. Vi kommer lyssna på våra kunder och vara ödmjuka inför etableringen i Kalmar, samt göra det vi är bäst på. Vår förhoppning är att våra gäster ska få en sjukt bra upplevelse.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.