Laddar

Nystartade Arm of Sweden satsar: ”Vi planerar att öppna butik”

En 25-årig entreprenör från Kalmar har lanserat ett nytt företag inom mode och accessoarer.

delningar

Det nya företaget Arm of Sweden, som har sin bas och grundare i Kalmar, drog nyligen igång sin verksamhet. I deras internetbutik hittar man stenarmband tillverkade av stenar från världens alla hörn.

Den 25-åriga Kalmarbon Sahand Rajabion är grundaren och hjärnan bakom företaget och beskriver sitt varumärke som universellt och efterfrågat.

– Det är ett varumärke för accessoarer för både män och kvinnor. Just nu riktar vi in oss på armband men vi har även tänkt utöka till till ringar och halsband. Vi planerar också att öppna en fysisk butik framöver, berättar Sahand Rajabion.

– Jag insåg att det var populärt och att det fanns en efterfrågan så jag startade företaget. Sen har jag alltid varit intresserad av mode och accessoarer, fortsätter han.

Det finns många företag i Sverige och internationellt som riktar in sig på den här typen av försäljning, men Sahand menar att det finns en del faktorer som skiljer Arm of Sweden från mängden.

– Vi har försökt sätta en prisintervall som kommer passa alla, oavsett social klass. Det är det som vi som står ut med, sen även att vi håller oss uppdaterade om det senaste inom mode, vilket påverkar våra kollektioner, säger Sahand.

Sahand Rajabion har också lyckats få ombord en del ambassadörer i projektet, exempelvis Ali Jammali från hiphop-duon Medina. Företaget har nu existerat i drygt en vecka och verksamheten rullar på fint.

– Det har gått väldigt bra och vi har fått god respons under första veckan. Jag har hållit på med planering i cirka två så det är skönt att få positiv respons nu, säger Sahand.

– Vi har haft kunder som har skickat videos och bilder när de har på sig sina armband och så, det är roligt, avslutar han.