Laddar

Okände miljonären hittad: ”Helt fantastiskt”

Svenska Spel har äntligen hittat vinnaren, vars Kenorad, som lämnades in på Öland, inbringade en miljon kronor vid söndagens dragning.

delningar

Sedan i söndags har Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson försökt hitta den man som prickade in tio rätt och därmed vann en miljon kronor vid söndagens Kenodragning. Raden lämnades in på Direktens spelbutik i Färjestaden. Nu är mannen identifierad och underrättad.

– Det här var inte dåligt, utan jättebra! Helt fantastiskt, allra främst då frugan och jag är pensionärer. Vi är extra glada just nu och vinstpengarna rätar upp mycket ekonomiskt. Vi var på Öland några dagar och då jag kom på att det var dags att förnya Kenoraderna. Då lämnade vi in på Direkten Färjestaden, säger miljonvinnaren som önskar vara anonym.

Till en början trodde mannen, som är hemmahörande i Hultsfred, att han vunnit 2 000 kronor på raden.

– När jag skulle förnya talade de om för mig i butiken att det var en storvinst, så jag tog med lappen hem och rättade. Först trodde jag att det blev nio rätt och 2 000 kronor. Men till slut fick jag ordning på alla nummer och såg de tio numren.

Mannen och hans fru är rutinerade Kenospelare och har lämnat in kuponger i flera år.

– Vi har spelat samma Kenonummer i flera år och vann 2 000 kronor på den andra raden för 14 dagar sedan. Men en har inte landat redigt ännu i att vinna en miljon och det är inte lätt att komma på med en gång vad vi ska göra med alla pengar. Men det reder upp sig med tiden, nu ska jag iväg och spela bowling.

Relaterade artiklar