Ölandsrevyn utlovar skrattfest: "Mycket lokalt"

Ensemblen ska leverera heta sketcher.

delningar

Förra veckan hade årets Ölandsrevy premiär i Ladan i Färjestaden i samarbete med PRO. Revyn som heter I hetaste laget kommer bland annat att handla om händelser från 2018.

– Det blir mycket lokalt i år och vi kommer bjuda på mycket sång och dans. Det blir cirka 25 sketcher och det är en revy som passar från 25 år och uppåt. I Runsten och Källa går de nästan man ur huse. Ju mer folk det blir desto mer tryck blir det och mera skratt, säger Jonas Rydeberg, mannen bakom revyn.

Utöver Jonas Rydeberg består ensemblen av Birger Wadsten, Simon Almljung Törngren, Nicklas Elgan, Jan Kerbosch, Anita Dehlin och Caroline Johansson.

– Sketcherna kommer bland annat handla om den varma sommaren som varit, grillförbudet, valåret och alla spekulationer kring om Öland ska slås samman till två kommuner eller inte, säger Jonas.

Från och med den 25 januari till den 23 februari spelas Ölandsrevyn varje fredag och lördag i olika bygdegårdar på Öland. Totalt blir det åtta föreställningar och den sista föreställningen blir i Kastlösa den 23 februari.

Biljetter till Ölandsrevyn säljs på ICA i Källa och på Bokhandeln i Borgholm.

Jonas Rydeberg är mannen bakom sketcherna.

FAKTA

Här spelas Ölandsrevyn:

*Färjestaden

*Torngård

*Runsten

*Borgholm

*Föra

*Källa

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar