Laddar

O’Learys expanderar – tar över Café Corners lokaler

På fredagen blev det klart: O'Learys tar över Café Corners lokaler från och med första maj. "Vi vill alltid utveckla oss och det här kom lägligt", säger O'Learys ägare Jesper Liedstrand.

delningar

I februari meddelande Café Corners vd Shirwan Abdulahiayan att restaurangen inte skulle drivas vidare. Under fredagen blev det klart att O’Learys tar över de 150 kvadratmeter stora lokalerna.

– Vi har länge haft ett behov av större lokaler. När det exempelvis är stora matcher är det trångt här inne, säger ägaren till O’Learys i Kalmar, Jesper Liedstrand.

Hyreskontraktet kommer tas över från och med första maj men exakt hur det nya O’Learys kommer se ut är i dagsläget inte klart.

– Vi har haft en arkitekt från Stockholm här och givetvis kommer vi knyta ihop lokalerna. Nu har vi möjlighet att dela upp restaurangen på ett annat sätt och kan till exempel lyfta sporten i en del. Tidigare har vi fått kombinera. Sedan blir det nog någon liten överraskning, säger Liedstrand.

När tror du ombyggnationen kan vara klar?

– Fotbolls-EM börjar ju den 10 juni men det känns lite orealistiskt. Det är bättre att göra det ordentligt än att hasta fram något. Men det känns väldigt roligt och spännande.