Olström räddade viktig poäng för IFK Berga

Knoppade in 2-2 i slutminuten. "Över 90 minuter tycker jag att vi för spelet".

delningar

IFK Berga åkte upp till Huskvarna för att ta sig an Husqvarna FF som huserar i toppskiktet av tabellen. Avståndet mellan lagen inför matchen var fyra poäng – och efter matchen skulle det vara lika många. Men det såg länge ut som att IFK Berga skulle gå mot en förlust.

– Vi skapar relativt mycket lägen och jag tycker att vi har lite oflyt och stolpe ut, när vi gör en bra prestation så lyckas vi inte få med resultatet, säger Andree Larsson. Över 90 minuter tycker jag att vi för spelet.

Trots det var det gästerna som började matchen bäst, paradoxalt nog var det dock hemmalaget som kunde göra 1-0 i den 16:e matchminuten. Men det var ingenting som störde IFK Berga som fortsatte att trumma på. I den 29:e minuten skulle man äntligen få utdelning genom Lukas Quist.

Andree Larsson.

Den andra halvleken hann bli 16 minuter gammal innan Husqvarna återigen återtog ledningen och hemmalaget såg ut att göra ett ryck från IFK Berga i tabellen. Men så blev det inte. Måns Olström nådde högst på en frispark slagen av Filip Stenmark och kunde nicka in 2-2 – i den 93:e minuten och därmed rädda en viktig poäng för IFK Berga.

– Jag tycker egentligen att vi är det bättre laget, men de är skarpa i sina lägen och där kan vi bli lite bättre och försöka få bort bollen från farliga ytor.

Vad krävs för att ni ska börja plocka treor?

– Det handlar bara om att fortsätta tugga. Vi har en jättebra grund att stå på. Alla har förstått idén och det är bara att fortsätta kriga så kommer det att komma.

FAKTA

HUSQVARNA FF – IFK BERGA: 2-2 (1-1)

Mål, IFK Berga: Lukas Quist, Måns Olström

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar