Laddar

Onlinekunderna har sagt sitt – här är Kalmars bästa pizzeria

"Något som tyder på att våra kunder uppskattar det vi gör och gärna kommer tillbaka."

delningar

Mattjänsten Onlinepizza är Sveriges största förmedlare av restaurangmat. Totalt är 1 400 restauranger uppkopplade via tjänsten – och nu har Kalmarborna sagt sitt i tävlingen om stans bästa pizzeria.

Efter tusentals omdömen hos Onlinepizza som baserats på årets samtliga beställningar var det Pizzeria Venedig på Esplanaden som stod som slutsegrare bland samtliga uppkopplade pizzerior i Kalmar.

– Det känns jättekul att bli utsedd till Kalmars bästa pizzeria. Vi har märkt att vi ökat snabbt på Onlinepizza senaste året, något som tyder på att våra kunder uppskattar det vi gör och gärna kommer tillbaka, säger Botan Hasan på Pizzeria Venedig.

Det slutgiltiga resultatet räknas ut av omdömen och faktorer som snabbhet, återkommande kunder samt försäljning per invånare.

Till hela landets bästa pizzeria utsågs Pizzeria Venedig i Borlänge.

– Genom att utse årets bästa pizzerior får vi en chans att lyfta fram våra fantastiska pizzabagare, personerna som ligger bakom alla beställningar. Personer som under året även försett våra användare med snabb prisvärd service och mat av hög kvalitet, säger Daniel Strömberg, vd för Onlinepizza.

Relaterade artiklar