Out of Office: "Vi kommer tillbaka"

Storfesten på Stortorget lockade flera tusen partysugna.

delningar

I strålande sol och runt 20 grader varmt intog flera tusen personer Stortorget i Kalmar på fredagskvällen för att mingla, umgås och festa när det stora after work-konceptet Out of Office arrangerades.

– Det var mer eller mindre fullsatt och kvällen var toppen. Det var inga skandaler eller tråkiga händelser under kvällen utan allt flöt på jättebra, säger Tomas Jonsson från Kalmarsundsrestauranger som var med och anordnade festen.

Och för den som missade festen – eller vill komma tillbaka dyker chansen upp nästa år.

– Vi kommer att komma tillbaka nästa år i slutet av maj. Det är kanske inte säkert att det blir på Stortorget – men vi kommer att komma tillbaka. Det var en fullträff och det mesta gick vår väg.

Men trots att kvällen flöt bra på det stora hela finns det en del saker som behöver att korrigeras för att få evenemanget att flyta på ännu bättre nästa år.

– Det blir alltid småsaker som man behöver justera. Bland annat behöver vi jobba lite med insläppet, det tog lite för lång tid att komma in. Och sen behöver vi fixa fler VIP-bord. Men på det stora hela är vi nöjda med hur kvällen flöt på, avslutar Tomas Jonsson.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar