Park Hermina prisade internationellt: "Bästa personalen"

Under fredagen tog Park Hermina emot ett väldigt ansett pris.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Det är den internationella Londonbaserade tidskriften Lux life magazine som har utsett Park Hermina till The Best Bar and Restaurant 2019.

– Det är en jäkligt kul tidskrift. Vi blev väldigt paffa när vi fick veta att de hade varit här och rekat och att vi sedan var med i den tävlingen. Sedan fick vi veta att vi hade vunnit. Det känns skitskoj verkligen, säger Anders Hansson Skaret, chef och ägare av Park Hermina.

Sverige har bara omnämnts en gång tidigare i Lux life magazine, den gången var det en designer. Det betyder att det är blott andra gången det sker när Park Hermina prisas.

– Det är en helhetsbedömning. Både på mat, atmosfär, bemötande, service och sådana bitar, förklarar Anders.

Vad tror du det är som gör att just ni vann detta priset?

– Det är nog för att det är världens bästa gäng som jobbar här nere. Både i köket, i barerna och i servisen, de är verkligen oslagbara. Vi har den absolut bästa personalen. Så sett är jag inte förvånad över det här. Sedan stärker ju alltid läget och området det här. Vår "location" är ju helt outstanding här nere. Men det är personalen som får sådant här att hända.

Priset man har fått ta emot har man inte bestämt vart det ska stå. Tills vidare kommer det att stå i mitten av baren. Under fredagen ska personalen fira vinsten med champagne. Precis som på övriga krogar i Kalmar så har men även på Park Hermina börjat komma igång med uteserveringen och man har stora planer inför säsongen.

Priset kom levererat till restaurangen.

– Det finns mycket planer. Jag törs inte gå in på det så mycket men Sveriges humorelit kommer varje söndag i sommar bland annat. De kommer bli helt galna de söndagarna, avslutar Anders.

Priset kommer att få ta plats i baren, iallafall till en början.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.