Park Herminas nya storsatsning: "Ska bli jäkligt roligt"

Peo Fahlström, Mats Grönqvist, Tommy Lindberg, Bosse Olsson, Carl-Magnus "Calle" Engström. - Foto: Carl Winsth

Restaurangen presenterar en krogshow som kommer att anordnas i april.

delningar

För 45 år sedan grundades bandet Mönsterås Bluesband. Under årens gång har de turnerat land och rike runt. De har dessutom gjort spelningar i Nordens alla länder och i delar av Europa.

Under fredagen presenterades fyra nya spelningar som alla kommer att vara på Park Hermina. Bandet kommer att bjuda på en bluesshow som varar i cirka två timmar där historien om Mönsterås Bluesband kommer att berättas i musik, bild och videoklipp.

– Alla kommer att komma till tals i när man började spela och vilka referenser man har. Vad som har inspirerat en under årens gång, säger Peo Fahlström, keyboard.

– Vi har glädjen att vilja göra det här tillsammans och att få chansen att få göra det på ett såhär fantastiskt ställe med en sådan fantastisk krögare som Anders Hansson (ägare av Park Hermina), det känns underbart, menar Carl-Magnus "Calle" Engström, gitarr, munspel och sång.

Totalt kommer bandet att bjuda på fyra krogshowstillfällen. Den första krogshowen kommer att gå av stapeln den 19 april.

– Jag tycker att det ska bli jäkligt roligt. Vi har velat sätta upp en krogshow och vi har verkligen väntat på rätt grej – och det här känns verkligen som det. Det är en fantastisk miljö att få fram en berättelse på. Sen tycker jag att, precis som jag skrivit på affischen, att passa på så länge bandet finns kvar, säger Anders Hansson Skaret.

FAKTA

Mönsterås Bluebands spelningar på Park Hermina:

19/4

20/4

26/4

27/4

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar