Laddar

Pengaregn inne på Kalmarkrog: ”Som konfetti”

Under onsdagsnatten kommer det bokstavligt talat att regna flera tusen kronor över dansgolvet.

delningar

För fyra veckor sedan var det någon som slog sönder brandlarmet på Harrys i Kalmar så att sprinklersystemet sattes igång. Det blev ett avbrott och gästerna kunde inte utnyttja lokalerna på över en timme.

– Nu vill vi ge tillbaka då vi känner att alla inte fick valuta för pengarna. Vi tyckte att detta skulle vara ett roligt och udda sätt att göra det på, säger Arthur Albert, platschef för Harrys i Kalmar.

Det man har valt att göra är ett Money Drop. Vid klockan 01.00 på onsdagsnatten kommer man att ha ett pengaregn där 20 000 kronor i kontanter kommer att segla ner över gästerna på dansgolvet. Pengarna kommer direkt från företaget och är beskattade, man ser det som en gåva till gästerna.

– Jag har själv varit på några money drops tidigare fast inte här i Sverige. Man skjuter ut det som konfetti och det blir ett sedelregn med alla olika valörer. Det gäller att hålla extra utkik efter de röda lapparna.

Man räknar med att det kommer att komma en hel del gäster under kvällen och man har tagit in extra vakter för säkerhetens skull.

– Det här är för studenterna. Det är de som får stället att gå runt på onsdagar och då man vet att studenternas ekonomi inte alltid är den bästa så känns detta som en extra rolig grej, avslutar Arthur Albert.

Här kan man läsa mer om eventet och vad man ska göra för att med säkerhet få vara med under pengaregnet.