Laddar

Poängsugna IFK Berga siktar på att stoppa anfallet i Skåne

Efter en stark seriestart har IFK Berga haltat lite på sistone, med en förlust och en oavgjord match i bagaget. Men i mötet med Hässleholm på bortaplan under lördagen siktar de på att bryta den negativa trenden.

delningar

Efter förlusten mot Prespa Birlik och den oavgjorda matchen mot Torns IF har IFK Bergas tränare Ola Petersson blandade känslor inför den stundande bortamatchen.

– Vi har haft en vanlig träningsvecka som har sett bra ut tycker jag. Formen är lite osäker på grund av de senaste resultaten, men vi jobbar hårt, berättar Ola Petersson.

– Vi försöker givetvis vinna matchen imorgon, annars är det ingen idé att åka iväg. Men vi har alltid motstånd, vi spelar inte själva, fortsätter han.

Hässleholm IF ligger två snäpp under IFK Berga i serien, men Petersson tar i allra högsta grad hotet på allvar.

De gör en hel del mål i sina matcher, så vi får verkligen se upp med deras offensiv. De har vassa anfallare så på den fronten måste vi verkligen vara riktigt koncentrerade, säger Ola Petersson.

Suget efter poäng är nu riktigt högt i laget Ola håller tummarna för att det kan omsättas i handling ute på planen.

Moralen i laget är bra och vi hoppas nu på att det vänder för oss, att vi kan ta en trea, det hade varit skönt, avslutar Ola.

Relaterade artiklar