Laddar

Populär dinosaurieshow flyttar in på slottet

"Det kommer bli en hejdundrande musikfest", säger Pappa Kapsyl.

delningar

Pappa Kapsyl har turnerat Sverige runt med sina populära musikföreställningar om dinosaurier. I sommar stannar han hemma för att sätta upp en ny liveshow på Kalmar slott.

Under våren kommer flera nya låtar i YoutubesatsningenMelodinosauriefestivalen” att släppas.

– Det kommer bli en hejdundrande musikfest med stämningsfull inramning på slottet. Eftersom publiken bestämmer kan det bli olika vinnarlåtar från show till show. Allt kan hända och det känns väldigt spännande. Jag hoppas Melodinosauriefestivalen ska locka miljontals barnfamiljer till Kalmar i sommar. Vi är ju lätt Sveriges bästa dinosauriestad, säger Carl-Otto Johansson, som spelar Pappa Kapsyl, i ett pressmeddelande.

Totalt är elva föreställningar inbokade i juli och augusti.

– Vi är fantastiskt glada över att kunna välkomna Pappa Kapsyl och hans dinosaurieföreställning till oss på slottet. Den passar väl in i vår satsning på barnfamiljer och i sommar firar dessutom Barnens Slott 10-årsjubileum. Showen ger Pappa Kapsyls alla fans och Youtube-följare runt om i landet en reseanledning att besöka Kalmar i sommar, säger Therese Börjesson, evenemangsansvarig på Kalmar slott.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.