I samarbete med annonsör

Populära Döner Kebab erbjuder utkörning och avhämtning via ny app

Restaurangen har tagit fram en egen app som underlättar för Kalmarborna. Dessutom avslöjar ägaren Josuf Karaman planer på att expandera.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Döner Kebab på Norra Långgatan 34 i centrala Kalmar har haft öppet i drygt ett halvår och har mottagits väl av invånarna som kommer förbi på både dagtid och kvällstid för att smaka den speciellt kryddade kebaben.

Ägaren Jousif Karaman har sedan starten jobbat hårt för att utveckla restaurangen, bland annat genom att uppdatera menyn kontinuerligt, och lyssna på kundernas önskemål. Nu tar han och medarbetarna nästa steg för att underlätta för den hungrige.

Döner Kebab har nämligen utvecklat en egen app där användaren kommer kunna beställa mat via utkörning hem till dörren eller som avhämtning på restaurangen.

– Nu kan man enkelt klicka på det man vill ha på telefonen och så kör vi hem maten. Vill man undvika att stå i kö på plats, men ändå har vägarna förbi, kan man istället beställa avhämtning, säger Jousif Karaman.

Restaurangen har även fått en ny hemsida och inlett samarbeten med lokala aktörer. Till företag och större sällskap erbjuder man även utkörning på lunchen, något som blivit allt mer populärt.

– Vi har haft appen och hemsidan ett litet tag nu och kunderna är nöjda. Det har inte varit några problem och det går bra att använda den, säger Karaman.

Arbetet med menyn har fortsatt under våren och Karaman kan konstatera att det är just kebaben som är Kalmarbornas favorit. Men även pizzorna är mycket populära.

– Den mest sålda pizzan är faktiskt Kalmar FF-pizzan och Döner Special som har hälften kyckling och hälften döner. Den smakar riktigt bra! Säger Jousif Karaman.

Ägarens mål är att i framtiden expandera och öppna Döner Kebab på fler platser i landet. Den turkiska kebaben smakar annorlunda än den vi traditionellt är vana vid i Sverige och Karaman ser att det finns ett behov. Nästa steg är att erbjuda längre öppettider i Kalmar och under sommaren hoppas man kunna ha öppet fram till midnatt.

Företaget fortsätter nu med sin digitala profil och är speciellt aktiva på Facebook där den som gillar sidan kan vara med i tävlingar och vinna smakrika priser.

Följ Döner Kebab här för att delta du med!

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.