Laddar

Premiär för ny lunchrestaurang på Länsmuseet

Lunchservering och afterwork är nyheter när Restaurang och Kafé Ångkvarnen på Länsmuseet uppdaterar sin restaurangverksamhet.

delningar

Restaurang och Kafé ÅngkvarnenKalmar läns museums fjärde våning har på torsdagen premiär för sin nya lunchservering där en lunchbuffé kommer att serveras sju dagar i veckan. Det kommer också att serveras en bistromeny och onsdagskvällar kommer det vara öppet för afterwork.

– Vi kommer att uppdatera vår restaurangverksamhet rejält, och har inför detta byggt ut köket. Från och med torsdag kommer vi att sju dagar i veckan erbjuda en lunchbuffé med en varm husmanskosträtt, en soppa samt ett vegetariskt alternativ, säger Andreas Juhl som är marknadschef för Länsmuseet.

Ekologiska och närodlade råvaror kommer att användas i så stor utsträckning som möjligt, i såväl matlagning som bakning.

Nytt är också att det kommer att finnas möjlighet till afterwork på onsdagskvällar.

– Vi har ju kvällsöppet till åtta på onsdagar i samband med föreläsningar och liknande, och då kommer det från och med nästa vecka vara möjligt att ta något gott att dricka också, säger Andreas Juhl.