Laddar

Premiär för Quiz-SM på Kalmarkrog

Snart ska det bestämmas vem som besitter mest kunskap i Kalmar.

delningar

Den 16 november har Quiz-SMHarrys i Kalmar premiär. Fram till vecka 10 2018 kommer man sedan, under olika tillfällen, att kunna tävla om vilka i Kalmar som besitter mest kunskap.

– Varje lag får bestå av högst sex personer och man är med genom att boka ett bord eller komma hit på drop in, säger Arthur Albert, platschef på Harrys i Kalmar.

Varje gång man är med och quizzar får man ett poäng, det vinnande laget för kvällen får tre poäng samt ett pris. I mars räknas poängen sedan ihop och det vinnande laget får åka till finalen, som i år är i Jönköping den 14 april, för att representera Harrys i Kalmar.

– Vi bjuder hela laget på hotell och middag. I jönköping träffas sedan lagen från alla Harryskrogar och det blir en helkväll med både liveband, quiz, mat och dryck.

Är du själv bra på att quizza? – Jag är rätt duktig, skulle jag säga. Men när vi har quizzen här så lär det bli jobb för min del, säger Arthur Albert.

Quizmaster under kvällarna på Harrys i Kalmar kommer Patrik Olofsson att vara.

– Han hade ett testquiz med oss i personalen för några veckor sedan och vi blev superimponerade av honom. Han har satt ihop ett helt nytt quiz som ingen annan i stan har kört förut, ett lite annorlunda quiz, avslutar han.