Laddar

Prisad komiker ska roa Kalmarborna

Tre gånger har Ann Westin blivit utsedd till årets kvinnliga komiker. På måndagskvällen står hon på scenen på Park Hermina. "Det kommer att bli väldigt kul".

delningar

Det är en fullbokad sommar för Ann Westin. Hon debuterar som författare, spelar fars och gör stand up. Efter förra veckans premiär med Özz Nujen är det nu Ann Westins tur att underhålla på Park Herminas ”Sommarkvällar”.

– Jag håller på att skriva massa nya grejer, det kommer att bli väldigt kul, säger Ann Westin till 24Kalmar.

– Det jag gillar med stand up är samarbetet md publiken. Man vet aldrig riktigt hur det ska gå, publiken är hälften och själv är man hälften. Om båda två klickar blir det en jäkligt bra kväll.

När Ann prisades av Standupgalan lyfte de fram hennes ”timing och obetalbara kroppspråk”.

Kan man skämta om vad som helst?

– Jag gör inte det, vissa gränser känner man själv. Detta gäller att hitta en balans i det hela. Hamnar man på fel sida får man publiken emot sig istället.

Vad handlar din nya bok om?

– Det handlar om mig själv och hur jag förändrade mitt liv, vägen dit. När man ska ta sig fram i livet måste man bestämma sig och göra något åt det. Vet man inte hur så blir det mest ”kringelikrokigt”.

Hur känns det att debutera som författare?

– Jättekonstigt, obehagligt, men både spännande och roligt. Jag är en sådan människa, jag bara kastar mig ut och sedan får jag se vad som händer, säger Ann Westin.

Relaterade artiklar