Laddar

Profilstark hemvändarfest

"Det kommer bjudas på stor fotbollsshow och gutt tugg på läktarna", säger en av arrangörerna.

delningar

För femte året i rad anordnas Eliassi cup i Kalmar sportcenter. Den traditionellt sett profilstarka turneringen ser ut att bli så i år också,

– Vi tyckte det passade bra att ha det i anslutning till helgen när alla är hemma. Det blir lite som en hemvändarträff liksom, säger Zana Eliassi.

Turneringen äger rum den 23 december, det vill säga dagen innan julafton.

– Det är svårt att samla alla samtidigt annars. Det här är ett ypperligt tillfälle och startfältet ser riktigt starkt ut.

Bland profilerna som deltagit i Eliassi cup genom åren återfinns KFF-spelaren Emin Nouri och Israel-proffset och förre KFF:aren Rasmus Sjöstedt.

Nämn några profiler som är med i år? – Mergim Pllana, Nenad Djordjevic, Peiman Eliassi och Erik Hoang, bland många andra.

Det luktar show? – Ja, det kommer bjudas på stor fotbollsshow och gutt tugg på läktarna. Det brukar alltid komma mycket folk och vi har även gratis inträde och utlottning av fina priser från våra sponsorer till publiken, säger Zana.

Dessutom kommer Norrlidens egen Shemsi ”Papi” Brahimi att uppmärksammas och hyllas.

– Han kommer tala lite och berätta om sitt samhällsengagemang. Han betyder otroligt mycket för Kalmar, säger Zana Eliassi.

Relaterade artiklar