Laddar

Publiksuccé för årets Musik på Larmtorget: ”Otroligt nöjda”

Allt från folkkära dansband till nykläckta mello-stjärnor äntrade Larmtorgets scen under sommaren.

delningar

Årets musikkvällar på Larmtorget har bjudit på sommarunderhållning från artister som Uno Svenningsson, Jasmine Kara, Larz-Kristerz och avslutningsvis Magnus Carlsson under tisdagskvällen.

Bakom arrangemangen finns bland annat Destination Kalmar och de är mycket glada över hur allt artade sig under sommaren.

Vi är väldigt nöjda och fått god respons från både publik och arrangörer. Det har varit en riktig publiksuccé med otroligt mycket folk under alla kvällar. Allra bäst var det igår under avslutningskvällen, säger Pär Israelsson hos Destination Kalmar.

Allt är så väldigt väderberoende och vi är glada att vi under våra kvällar har haft tur med vädret trots att det har varit dåligt överlag. När Blåblus spelade hade vi tyvärr en dipp och de hade förtjänat en större publik, men det var enda kvällen som regnade bort, fortsätter han.

Hur 2017 års uppträdanden står sig jämfört med föregående år sett till publikmängd och liknande är dock omöjligt att säga.

– Det är svårt att uppskatta exakt antal människor när det är gratisarrangemang av det här slaget. Det finns folk på uteserveringarna, bänkarna och närliggande platser, så det går inte att få fram en exakt siffra, säger Pär.

24Kalmar var på plats under samtliga kvällar och bilderna från dem kan ni hitta här.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.