Laddar

Rikskänd foodtruck till salu: ”Fungerade fantastiskt bra”

Hennes matvagn slog igenom och blev känd i hela Sverige – nu ligger den ute till försäljning.

delningar

Under sommaren 2017 gjorde Ölandsbördiga Ellinor Lindström slag i saken som hon länge tänkt på. Det var då hon öppnade en matvagn där hon serverade smoothies, bananglass och juicer av överbliven frukt från mataffärer.

– Hemma försöker jag ta tillvara på allt. Om bananerna börjar bli bruna gör jag till exempel smoothies. Tanken är även att man som kund ska kunna ta med sig en egen behållare och våra ingefärsshots kommer till exempel serveras i citronskal istället för plastmuggar. Det är ett unikt koncept, sa Ellinor Lindström till 24Kalmar i en intervju förra sommaren.

Elles Fruit Truck fick stor uppmärksamhet i hela landet och rikspressen var inte sena att rapportera om den populära matvagnen.

Nu väntar nya utmaningar för Ellinor Lindström – och på köp- och säljsajten Blocket ligger hennes vagn ute till försäljning.

”Mitt koncept var att använda mig av mestadels svinn från butiker och grossister, vilket fungerade fantastiskt bra. Detta koncept ligger mycket i tiden och finns intresset av att driva det vidare, kan jag bidra med en hel del tips, råd och kontakter. Jag lägger nu upp vagnen till försäljning p.g.a. flytt, studier och ett annat företag, som tar upp mycket tid”, skriver Lindström i annonsen.