Laddar

Mäklarfirma öppnar kontor i Kalmar – lokalt par värvas

Det gifta paret har tidigare varit verksamt i Spanien. "Fantastiskt roligt", säger firmans vd.

delningar

Den Stockholmsbaserade mäklarfirman HusmanHagberg grundades för tjugo år sedan och har i dag ett 90-tal kontor runt om i Sverige. Nästa etablering blir i Kalmar.

– Det känns fantastiskt roligt att välkomna ännu ett kontor i Småland, som är en viktig marknad för vår kedja, säger Lennart Hagberg, vd på HusmanHagberg, i ett pressmeddelande.

Franchisetagare för Kalmarkontoret blir Beathrice och Niclas Odén; där Niclas kommer att vara kontorschef, och Beathrice fastighetsmäklare. Det gifta paret har tidigare arbetat inom försäljning, både i Sverige, och utomlands.

– Vi har länge följt Niclas och Beathrices arbete och ser fram emot att få samarbeta i många år framöver, säger Hagberg.

Beathrice Odén:

– HusmanHagberg har en familjär känsla och ett äkta intresse för både nöjda kunder och bra affärer. Våra kunder kan boka oss på nätet när det passar dem, vilket känns kundvänligt och helt rätt i tiden.

– Kalmar, liksom hela bostadsmarknaden, är i ständig utveckling. Självklart är det viktigt att också mäklartjänsten utvecklas i samma takt, avslutar Odén.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.